Wednesday, June 16, 2010

Seisupildid

Kõik Roosi kutsikad on tänaseks broneeroitud ja kohe-kohe asuvad teele oma uutesse kodudesse. Seepärast me nädalavahetusel pildistasime mitmel korral kutsikaid. Pildid siis panime üles oma Picasa pildigaleriidesse (12.06.2010 pildid ja 13.06.2010 pildid).

Viimasest seeriast siis kõigi kutsikate seisupildid ka nüüd blogis.

Skylinedog Rose Freedom:


Skylinedog Rose Fortune:


Skylinedog Rose Floyd:


Skylinedog Rose Flint:


Skylinedog Rose Fiona:


Skylinedog Rose Fimuri:


Skylinedog Rose Fergie:


Skylinedog Rose Felicia:


Üldiselt kiitlemine tundub üks imelik asi olevat, kuid antud pesakonna puhul oleks patt seda mitte teha. Usun, et kõik F-pesakonna kutsikad on ühed väga vinged tegelased, tegemist on ka väga ühtlase pesakonnaga. Muidugi - eks nendest on mõned pisemad ja teised suuremad ning mõned on elavamad ja teised rahulikumad. Aga iga kutsikas eraldi võetuna - oleks ka muidu iga pesakonna tippkoer.

Tervikuna on see seltskond hästi rahulik ja vaikne. Samas on nad väga elavad mängijad ja neile meeldib maailma avastada. Päevasel ajal on neil eraldi õueaedik, mis piirneb vahetult gröönude aedikuga. Igatahes kuldse kutsikad on vaimustuses oma naabritest. Eks me laseme kõiki koeri vahel ka koos mängima. Ka gröönu kutsikad tunnevad kuldsetest mängurõõmu. Vanemad gröönud aga on kutsikate suhtes ükskõiksed, nad tahavad aedikust välja saades uurida rohkem ümbruskonda. Aga vaieldamatult on Polly kõikide kutsikate suurim mängukaaslane.

No comments: