Wednesday, August 14, 2013

Ringokris Kisejärvel

Laupäeval saabus meile külla jälle Ringokrisi kenneli meeskond-naiskond, kes osales Väimelas toimuvatel (10-11. august) koertenäitustel. Laupäeva õhtupoolikul jagus meil aega koos külaliste ja nende koertega minna Kisejärve matkarajale matkama. Omalt poolt kaasasime üritusele ka meie emase gröönu koera Esme, kes sai siis ometigi suveaedikust maailma uudistama. Aga miski siin ilmas ei toimu vastuteeneta - Esme pidi mind ja pärast ka Ingat matkarajal vedama. 





Üldjuhul kuldsed laperdasid enamik aega vabalt meie kõrval (vahetevahel muidugi külastades siinseid veekogusid), aga inimesed tegelesid pingsalt raja kõrval seente otsimisega. Kuigi eelnev nädal oli põuane, siis siiski kukeseeni ja pilvikuid me leidsime.


Carlol oli ka tähtis tegevus - tema kandis kaasas igasugu roikaid.


Koguaeg me ka ei matkanud - natuke aega sai koeri ujutatud Kisejärves. 




Vaid Esme ei ujunud koertest, temale meeldis niisama madalas vees turvaliselt seista ja nautida head seltskonda..




Priidik aga otsustas igas järves ja lombis ennast kasta vee ja mudaga, kuid sellest oli veel vähe - kõige mõnusam on ikka märg karv mätsida kokku teetolmuga. Aga järgmine päev oli Väimelas koertenäitus ja Priidik korrastati korralikuks näitusekoeraks ehk siis Reval Dream Esprit-ks ja arvatavasti oli igasugu vannidest kasu - tasuks siis juuniorsert!


 Leoskil aga järgnes Tõnu poolt marineeritud liha küpsetamine...


... ning muu külla toodud ja kohapeal valmistatud toitude degusteerimine ning meie Leoski sauna spartalike mõnude praktiseerimine.


No comments: