Saturday, November 26, 2011

koerakutsikad.jimdo.com

Vahepeal pidin tegelema asjaga, mis mitu aastat juba oli unarusse jäänud. Nimelt kodulehekülje uuesti loomisega (kunagi see meil oli, kuid ei suutnud seda õigeaegselt taastada). Kodulehekülge meie kenneli olulisema info edastamiseks on siiski vaja, blogis siiski ei ole võimalik korraga hoomatavat ülevaadet ja fakte edastada. Ülevaadet on aga vaja just siis, kui korraga on müügis 10 kuldse retriiveri kutsikat.

Kodulehekülje tegemine ei ole siiski 5 minutilise ajakuluga tegevus. Seetõttu keskendusin esialgu vaid Athena kutsikate kohta info jäädvustamisega.

Kodulehekülje loomiseks otsisin internetist igasugu kohtasid, mis oleksid lihtsad, minu loogikale vastavad, saaksin koheselt infot üleslaadida sõltumata näiteks IT partnerist, ei nõuaks igasugu tasusid (serverile jne) jne. Väga huvitavaid kohti leidsin ja kindlasti ma katsetan osasid neist edaspidi (näiteks kelgukoerte sõitude tutvustamiseks).

Aga valisin siis jimdo.com - i. Tutvustuses oli kirjas, et selles toimetamine on lõbus tegevus. Kindlasti on, aga arvestades meil maal kasutuses oleva Kõu internetiside kohatist aeglust jne, siis...

Aga jimdo minu poolt valitud tasuta versioon oli tõesti lihtne. Loomulikult tasuta asjadel on vaid elementaarsed võimalused, aga lisavõimaluste eest peaks maksma. Samas - ega ma omalt poolt kasutusele võetud versiooni võimalusigi lõpuni ei kasutanud. Amatööri värk.

Aga kõigil, kes leiavad kodukalt suuri vigu või siis oskavad hüva nõu jagada - võtke ühendust.

Kodulehekülje aadress: http://koerakutsikad.jimdo.com/

No comments: