Thursday, April 1, 2010

Mõningasi uudiseid

Otsustasin, et peaks kennel Skylinedog tegemisi laiemalt reklaamima.

Kuulsa eesti autobussifirma Taisto bussidel on kiri: Tõeline Vedamine. Ning lisaks veel talvekülmuses sooja pakkuvad lõunamaised kaelkirjakute pildid.



Suvehooajaks on oodata Taisto bussidel Skylinedog kelgurakendi pilti, siis läheb alles tõeliseks bussi veoks.


Mai kuuks peaks aga lõppema Silva ja Torbiku otsesed emakohused kutsikate seltsis. Seega on aeg meie grööni emadele anda puhkust. Aga parim paik ju puhkamiseks on kuum mererannik.
Eriti kui teisedki kelgukoerad seal puhkamas.


Aga oma kokteilid peavad meie gröönud siiski ise maksma. Vajaliku raha saamiseks avatakse kõrbeliivadel kelgurakendi trass; Sharm El-Sheik - püramiidid. On mis on, kaamelitest nad ikka kiiremad on.

Ka meie mops Polly leiab lähiaegadel uue rakenduse. Loodetavasti lähiaegadel saabub kodumaale ozeki Baruto. Saadan Polly tema juurde sumo treeningutele (juba praegu ta treenib Athenaga). Ja usun, et Polly teeb lõdva haugatusega oma kaaluklassi vastastele ära.

Täna öösel kuulasin raadiost uudiseid. Uudised rääkisid Venemaalt saabunud gaasiauto avariist. On tekkinud vajadus meie idapiiril Eestisse saabuvate gaasiautode gaasilekke kindlust kontrollida. Ning päästeamet esitas üleskutse gaasikoerte kompanii moodustamiseks. Niisuguse, nagu ameeriklastel on:


Arvan, et meie kuldsed retriiverid Roosi ja Athena on Luhamaa piiripunktis tegijad. Tegemist on ju linnujahi koertega, kes teadaolevalt suudavad ka kilomeetri kõrgusel lendava haneparve lõhnast tuvastada. Asi siis, mingi piiri tagant saabuvast lekkivast gaasiautost teada anda. Aga nagu eelnev foto näitab, peavad koertel siiski olema töökohal gaasimaskid ees, sest et takistada 100 %-selt gaasi ninani jõudmist (gaas võib kahjustada ju koerte haistmisvõimet).












No comments: