Friday, November 2, 2012

Polly teine pesakond



Teid tervitab Polly - koos imearmsa tütre ja pojukesega. Polly kutsikad nägid ilmavalgust 31.10.2012. a Muidugi ilmavalguse nägemine on liialdus, sest nad on ju veel pimedad.

Väga elujõulised tegelased, kakerdavad pesakastis päris vilkalt, kui millestki puudust tunnevad. Tegelikult kaks esimest ööd olid päris närvesöövad, sest kutsikad ei lasknud pideva hädakisaga meil magada. Kuid nüüdseks on nad Polly imemise algsega võrreldes käppa saanud ja magavad enamuse ajast.

Igatahes - keset sügisest sombust ilma ning elus ootamatult kaelasadanud jamasid on kutsikatega tegelemine suur rõõm. Pole aega närveldada - kutsikaid peab kantseldama ning Pollyle peab võimaldama lühikesi kiireid söögiringe-õueskäike. Sest et piisab mõnest minutist - ja Polly lihtsalt peab kasvõi läbi ukse oma kutside juurde tagasi murdma.

Kutsikate isa on sama, kes aasta tagasi Polly esimestel kutsikatelgi: Uno (Flintstyle Dare Devil). 


Polly ja Uno ühendusest tekkisid meie arvates siia ilma igavesti vahvad tegelased. Kuid nende eelmise 5 kutsika puhul oli üks suur viga - ei ühtegi emast. Kordamine on tarkuse ema ja ennäe - vähemalt ühe mopsitütrekese omanikud me nüüd oleme.
Ühtlasi tervtame 'Uno perenaist Ave Kotkat, kelle kodus Sakus Uno elab.



Nende koduleht: http://mops.edicypages.com/et

Polly eelmise ehk g-pesakona tegemistest siinses blogis saab lugeda siit.

No comments: