Saturday, January 12, 2008

Kodukas sai siis lõpuks avalikuks

09.01.2008.a. oli siis see päev, kui Skylinedog.info sai lõpuks avaldatud. Selle blogi esimene sissekanne algas meil suure huraaga teatamisest, et hakkasime uut kodukat tegema. Tegime siis septembris paaril päeval üldise liigenduse valmis, kuid edasi tuli meie poolt vaikus.

Kuni siis selgus, et Roosi ootab ikkagi kindlasti kutsikaid (ultraheliga jne ei uurinud, tugineme oma kõhutundele ja silmamõõdule). Ja Pillel hakkas kiire ja kehtestas oma lähiümbrusele tähtajad. Tahtsime Kuldsete retriiverite kodukale teada anda Roosi planeeritud kutsikatest koos valminud kodukaga. Ja nii me siis sõitsime enne jõule Tartu, 30. detsember Tartu, 01.01.2008.a. Tartu ja ka 6. jaanuaril Tartu - Merikese ja Alani juurde.

Ja siis me seal muudkui linkisime ja linkisime ja ... Alan pidi ikka kohutavalt vaeva nägema, et meiesuguseid dumbjuusereid kuidagi õigel teel hoida. Aga ta on niivõrd tagasihoidlik inimene, et ei taha kuuldagi oma tööpanuse affišeerimisest. Igatahes väga kõva vaeva ta pidi nägema - teisipäeva hommikul enne viit siis saabus Alanilt meil, kodukas on registreeritud.

Ja väga hea meel on, et Merike vormistas oma kunstniku käega valmis ka Skylinedog kenneli logo (algne idee ja tehniline toorik pärit Pillelt).

Kodukas on muidugi veel lapsekingades (osa asju varjatud kujul pealkirjadena ainult valmis). Aga proovime ehk veel midagi teha ligema paari nädala jooksul.

No comments: