Saturday, December 26, 2009

Fotogeeniline Polly

Pollyl on haruldane omadus - tee ükskõik kui halbades oludes ja kehva aparaadiga temast pilti - ikkagi on tema pilte pärast huvitav vaadata. Modellinduses oleks Polly oma fotogeenilisusega kõva sõna.


Aga vahel Pollyt pildistades jääb kaadrisse ka meie pere 7-s neljajalgne - kass Loore. Loore siiski hoidub meie suurest koertekarjast üldiselt eemale - aga vahel ta siiski jagab aset kuldsete ning muidugi Pollyga.


Tegelikult kohati me isegi peame Pollyt nagu kassi, käskudega (ega nende õpetamisega) me tema elu eriti ei piira. Ja nii ta tatsab või kihutab (hämmastav kiirus on tal jooksmisel) mööda meie elamist ja õue - midagi ei ta karda ja ehk ainult Roosi on talle vahel autoriteet (juhul kui kondisöömine).

Ja Polly kasutab kätte antud vabadusi mõnuga - tavaliselt diivanile vedelema jäämine tähendab seda, et lõpuks on Polly podisedes magaja kõrvu uurimas. Tegelikult - kui toas inimesi mitmeid, siis Polly eriti vist põrandal aega ei saa veetagi, ikka võetakse teda sülle või suisa õlale miilustama.

No comments: