Saturday, January 2, 2010

Betty ehk Skylinedog Rose Berenice külas

Roosi ja Betty 13.03.2008.a

Roosi ja Betty 01.2010.a.


Piltidel veidi heledama näoga on Roosi. Ja Bettyl on kaelarihm. Ning Bettyl on näos pisike haav, kihutas ükskord palli ajades vastu käru - nii et arm veel senini.

Seal kus on, tuleb alati juurde. Külalisi näiteks. Vahel ei näe me kuude kaupa teisi koeri Leoskil, aga see aastavahetus on tiheda külastusega. Jõulude ajal Lasse, siis Timmu ja Alvin ning Swiidi ja Sylle, siis Artemis ja Nestor ning täna siis Betty.

Pererahvas oli nimelt Haanjas suusatamas ja paariks tunniks saime meiegi Bettyga uuesti tutvuda. Betty oli ülienergiline mängija meie koertega (eriti Roosiga ja ootamatult oli Roosigi väga mänguhuviline).

Aga Athena väsis varsti:

Aga üldiselt eelistas Betty olla väljas pakase käes ja passida aia ääres, et millal tema pererahvas tagasi jõuab. Vaid 2-3 korral õnnestus teda tuppa meelitada, aga siin läks koheselt Pollyga andmiseks.

Aga varsti oli perekond Hennok jälle koos ja räägiti uudiseid Bettyst. Ja meenutati möödunut - et kunagi olla pilt - kus Roosi ja Betty koos diivanil lebamas. Egas midagi otsisime need üles ja tegime siis ka tänased pildid - loomulikult diivanil.




Ainult diivan on katet muutnud ja koerad suureks ja targaks saanud. Betty on nii tark ja tubli, et käib sõnakuulelikkuse ning agility trennis Liisiga. Ja treeneriks on Triinu ja nagu selgus on seal rühmas ka Lasse... (teise agility treeneri trennis trehvavad kokku Artemis ja Loora).

Ja ka näituseseisak on Bettyl selge (tõsi küll, pole veel käinud). Pildil on Betty veidi niru karvaga - karvavahetus just olnud. Aga vaadates tema esimeste käppade taguseid, võib aimata - et eks temalgi võimas karv.

No comments: