Sunday, January 17, 2010

Purustused

Gröönude jooksuaeg on nüüd läbi ja aeg oleks silmata purustusi, mis kaasnesid Bamse ning Silva-Torbiku eraldamise pärast. Saunaukse (õigemini kunagine aidauks) välilauad on üpris räsitud, olin ka kaitseks lauajuppe uksele kruvinud - kuid eks neidki tabas sama saatus.


Katki oli ka saunaaken.

Lisaks on meie majaõue piirav aed kannatada saanud. Seda eriti värava puhul, kust maapinna ligidasemad puust osised on mitmes kohast läbi näritud. Siin aga olid tegijateks pisemat sorti isaskosilased ümbruskonnast.

Mõnetise järelmina jooksuajast kaasnes ka teisi purustusi. Tegelikult olin siin ise hooletu. Mingi hetk oli mul Bamse kaelarihm kuskilt valest kohast keti (mis hoidis teda sauna küljes paigal) külge kinnitatud. Selle tulemina - venis kaelarihm välja ja kui Bamse-Silva-Torbik alustasid uuesti oma ühist elu oma aedikus, siis unustasin tähelepaneku lõdvast kaelarihmast ning tulem oli siis selline:

Seda ma muidugi ei tea, kuidas rihm Bamse peast ära sai ja oletatavasti alles siis läbi näriti.

Huvitav on see, et Silva on oma rootsi kennelist saanud oma kaela kaasa kaelarihma - mida kätte ei saagi mingi regulatsiooni teel. Ainuke võimalus - peaks rihma katki lõikama.

No comments: