Tuesday, December 2, 2008

Agility Artemis.

Eks meil siin Haanjaski põldudelt lumi läinud ja tibutab vihma. Selline masendav novembrikuu ilm. Pori.

Seepärast on rõõmustav kuulda häid uudiseid. Nimelt Artemis esines 27.11.2008.a Tartus mitteametlikel agility võistlustel ülihästi. Konkurents oli suur, algajate seas 19 koera. Ja nad said 3 koha. Ja asjatundmatuna veel seda, et 2 esimest koera olid midid; Dessi on spanjel (täpne nimi jäi leidmata internetiavarustest) ja GLADLYSTONES CINY CINDERELLA (Ciny) on portugali lambakoer. Seega oli Artemis parim maxi (muidugi mitte maksikoer Fik). Ja tegemist oli siis agylityraja ja hüpperaja kokkuvõttega. Artemisel õnnestus kiireima agilityraja läbijana saada mingid 10 miinuspunkti, aga veidi aeglasemalt (4 aeg) läbitud hüpperada oli siis veatu ja siingi vahe väga väike - alla sekundi. Eks seepärast nad peavadki aega fikseerima suisa sajandiksekunditega.

Oehh - väga tore on kommenteerida asja mingi võistlus kokkuvõttetabeli põhjal. Ma ei ole isegi Artemist seal kohapeal vaatamas käinud. Agilityst ei tea suurt midagi. Ja Ilmari muljed ka seni kuulmata.

Aga Pille see-eest on käinud kunagi agility trenni vaatamas seal ja oli suures vaimustuses nähtust.


Panen siia blogissegi mõned pildid otse ülesse meie fotoalbumist. Osad pildid on meile saadetud. Kellelt, seda ma hetkel ei tea.





Võistlustulemused on kirjas TAKOT kodukal. Takot tähendavat Tarkade Koerte Klubi Tartus. Ja leidsin ka Tuuli Kaueri poolt võistlustel tehtud pildialbumist ühe pildi Ilmarist ja Artemisest ja III kohast ja konkurentidest.

Tegin nüüd siis selles blogikandes veidike vigade parandusi. Ilmar nimelt arvas, et ega ikka ei esinenud ülihästi. Ülihästi olnuks esikoht. Ja selle -10 punkti puhul koerajuht (st Ilmar ise) võiks ikka rada ka teada.

No comments: