Wednesday, January 4, 2012

Hephaistos

Oleme Athena kutsikate loovutamisega jõudnud lõpusirele. Senini oli meil kodus veel 3 kutsikat: Hephaistos, Hector ja Hyperion.
Hector ja Hyperion ootavad veel vaid uutesse kodudesse minekuks kõigile osapooltele sobilikku aega. Ka Hephaistos oli juba 2 korral uue pere leidnud, kuid siis juhtus jälle midagi ja pidime uut peret otsima hakkama. Seetõttu panime veel ühe kuulutuse kutsikamüügi kohta ning jälle reageeriti väga kiiresti - seekord siis Harjumaalt Saku vallast.

Seekord oli meil jälle võimalik sõita kutsikasoovijatele pea poolele teele vastu - st Tartu Lõunakeskusesse. Kiirustasime niivõrd, et isegi kutsika krõbinad ununesid koju (muud olulised asjad said siiski kaasa, isegi kutsikas...). Seetõttu oli meil Kaie perega koheselt minek ühte Lõunakeskuse loomapoodi. Muidugi lisaks krõbinatele ostis Kaie pere poest ka teisi vajalikke asju.

Hephaistose uutel omanikel oli ka eelnevaid koertega koos elamise kogemusi. Aga meie teada pisikesel perepojal veel mitte ja seetõttu uudistamist oli. Usume, et koos koeraga suureks ja tugevaks ja targaks ja ... saamine on üks tore elu.


Ja juba oleme saanud tagasisideme - et Hephaistos on uues kohas end eeskujulikult ülal pidanud: ei piuksugi nuttu ja hädad ilusasti selleks otstarbeks pandud ajalehe nuka peale :).

No comments: