Friday, October 5, 2012

Athena kõige suurem poeg Hugo Võrust

Saime järjekordse rõõmsa kirjutise varsti aastaseks saava Hugo tegemistest;

....."Esiteks oleme me väga rõõmsad, et Hugo just meie perre sattus. Ta on tõeline päikesekiir meie igas päevas ja meie kõige suurem sõber. Ta on väga energiline ja tark koer. Ta pole meil kodus kunagi mitte midagi katki närinud v.a. vanaemajuures.Väikse kutsikana meeldis talle vanaema pliidi ees pisikese tooli jalgu närida. Nüüd on jäänud vanaemale sellest väike mälestus. 
Alles nüüd saame aru, mida sa mõtlesid selle all, et ta on pesakonna kõige suurem. Viimase kuu jooksul on ta nii suureks kasvanud, pea ja kere on kuidagi eriti suureks märkamatult läinud. Endiselt meeldib talle oma mänguasjadega mängida.ÜLdiselt on ta suurema osa nendest hävitanud, aga mõni tugevam peab veel vastu. ÕHtuti,kui me telekat vaatame armastab ta vaibal rulluda mõni oma lemmikmänguasjadest suus.
Käisime ka koertekoolis ja läbisime koolituse meie jaoks vähemalt edukalt. Meile öeldi küll, et Hugo on võimeline enamaks, kui ta eksamil näitas. Hetkel on ta küll väga kuulekas ja pahandusi ei tee.
Vägameeldib talle metsas joosta ja muidugi ratta kõrval jooksmise probleemideta on ta ka selgeks saanud.
Oma noore elu jooksul on Hugo isegi meiega Soomes käinud, üldiselt on ta meil igal pool kaasas, kuhu vähegi kannatab kaasa võtta. Autoga sõitmine ei valmista talle mingit probleemi.
Eriti meeldib Hugole maal olla, hektarite viisi vabadust. Seal on kõik lubatud. Isegi üleni porisena võib diivanil rahulikult kuivada. Vanaema on seal peremees ja seal reegleid Hugole pole. Veel meeldib Hugole tiigis ennast jahutamas käia, või võtta üks jahutav vann peale õues möllamist. Loomulikult magab Hugo meie kaisus voodis ja ennem ta kunagi sealt ei välju, kui siis ainult minuga. Kunagi pole ta halvas tujus,alati kuulab tähelepanelikult, kui ma temaga räägin ja muidugi see siirus ja ääretu rõõm,mis temast kiirgab!
Kirjutan kindlasti varsti veel ja annan meie tegemistest teada. Proovin ka mõned uuemad pildid saata.
Tervitavad Marta ja Hugo"








No comments: