Tuesday, November 20, 2012

Roosi tütred Polly poisi-tüdrukuga

14. november 2012. a oli see päev, kui Roosi otsustas lõpuks ka omad kutsikad maailma tuua. Algul oli neid kolm - kaks tüdrukut ja üks poiss, kuid mõne päeva pärast hääbus poiss. Mis teha - algusest peale oli ta poole kõhnem kui ta õed ning kui algul tundus, et ta kosub teistele järgi, siis ometigi...

Üleüldse - meie kenneli kümnenda pesakonna ilmaletulek oli üks suur mure. Roosil pidanuks ammu kutsikad käes olema, aga ei kedagi. Paar tundi oli keisrilõikusele minekuni aega, alles siis Roosi alustas poegimist. Üle 5 tunni. Vahepeal ka süstimine. 

Kokkuvõttes võib aga ütelda, et meie koerte pesakondadega on siiani ikka väga hästi läinud. Aga kui pesakondade arv juba kümne ligi, siis juba tõenäosusteooria järgi siin ilmas kõik pilvitult ei toimu. 

Aga lisaks pildiseeria kuldse kutsikatest ja mopsi kutsikatest - kes kõik kasvavad mühinal ja on kõik väga hea tervise, olekuga jne.

                          







Kutsikate isaks on Göthe (Waterloo`s I Want It All , kennel Siimline), kes oli meile ja ka Roosile ülimalt sümpaatne. Superkoer - kelle me valisime teiste vingete isaste seast kohe esmanägemisel, kelle juurde me paaritama oleks nõus minema isegi üle mere, aga ta elab suisa Elvas ja nii me ei pidanudki seitsme maa ja mere taha minema. Koera omanikeks on Kersti Paju, Kristina Alekand ja Tarmo Vasemägi - kes siis ühendatud jõul hoolitsevad Göthe eest.

No comments: