Sunday, December 5, 2010

Hooaja algus

Gröönudega kelgutame vist juba 3-ndat nädalavahetust. Et Bamse väga kaeblema ei hakkaks aedikus, siis alustame alati sõite Bamse ja Daroniga. Väga hea paar meie arust.

Kuna meie maja eest möödub maantee ja vähemalt marsruudi alguses peame seda kasutama, siis pahatihti peavad koerad harjuma autode möödasõiduga.


Siis on meie neljase rakendi kord. Koerad hakkavad juba harjuma, et neid pannakse mingi juhtme külge ja lasevad enda kallal toimetada rahulikumalt kui algusaegadel.


Eirikut me ei olnud tükk aega kasutanud, seetõttu uustulnukana oli tema vanarahu Ellardi kõrval veidi ärevil.

Jae eks uus koosseis läks algul veidi sassigi.

Aga seejärel kulges sõit probleemideta. Davise panime ette Torbiku kõrvale, siiski tema vedamine kõige parem ei olnud - sörkis kohati lõdva liiniga.

Kuid lõpuks oli kõik OK.

Pärast katsetasin uudset koosseisu - meie kaks noort emast (Esme, Elfie) ning Daric. Siin esialgu midagi head ei olnud. Panin alati ette ühe koera ja taha paari (edaspidi katsetan teistpidi) - aga õigest sõidust ei tulnud midagi välja. Eesolev üksik koer innustus teeäärtest, millest iganes - aga oma juhtfunktsioonile ta pihta ei saanud. Ja nii kippus tagumine paar ette ning üksik koer laperdas suvalises kohas. Vahetasin eri "juhtkoeri" - võibolla ehk Elfie oli neist kõige parem.


No comments: