Sunday, December 12, 2010

Reedel oli Athena linnas meiega kaasas, sest et õhtul oli vaja sõita Tartu silmakontrolli. Aretusnõuete jaoks on ettenähtud terved silmad. Ja eelmine kontrolli terveks tunnistamise paber oli pea äsja kaotanud oma kahe aastase kehtivusaja.

Aga eelnevalt tegime siis ise mõned pildid Athena silmadest - minu silmade järgi täitsa OK... Võrus oli mõnus tavaline talveilm - Monikat ei olnud eriti märgata. Eks meie kandis ekstreemilmad ongi mõneti teistel aegadel kui mujal Eestis ja seetõttu uudistekünnist need ei ületa. (viimastel aastatel on talviti ikka üks päev -öö olnud, kus oma mägedeonnist välja sõita ei saa).




Õhtul pimedas sai siis kiirsööst Tartusse Janne Orro kliinikumi tehtud - selgus et dr Ülle Kell ei leidnud Athena silmadest mingit patoloogilist janti. Tegelikult - millegipärast ma selles ei kahelnud hetkeksi - põhimure mul ikka oma silmade pärast - kuidas need suudavad autot juhtida pimedas ja kohati tuisku mattunud Tartu - Võru teel. Aga ei midagi erilist ka ei olnud ning ka Haanja - Vastseliina maantee oli vist mõni tund varem puhtaks lükatud ja nii me jõudsimegi kõik tervetena koju tagasi.

No comments: