Friday, October 14, 2011

Ütle üks ilus poisslapse nimi.

Niisiis viis mopsipoissi vajavad nimesid! Ja kuna kennel Skylinedogil käsil alfabeefi järgi G pesakond, siis meie traditsioone arvestades peavad tõutunnistusele minev nimi algama G tähega. Näiteks Skylinedog Gulliver või siis Skylinedog Griffin.

Aga teades, et meie blogi ikka loetakse vahel (eriti kui siin järjepidevalt toimetamas käia), siis otsustasime selgitada inimeste arvamusi - Milline on üks õige mopsipoisi nimi?

Selleks meisterdasin siis siia blogi ülevale paremasse nurka Polli (mitte Polly!). Et kui meie poolt väljapakutavatest nimedest valik teha, siis selgubki kamba peale rahva arvamus.

Eelnevalt tegime ise (Aulis, Kirke, Pille) eelhääletused kuskilt 150 G-ga algava nime seast. Polli küsitlusse sai siis pandud kas 3 või 2 häält saanud nimed. Tõsi küll, kuna ei tahtnud küsimustikku väga pikaks ajada, siis nii mõnigi kahe häälne hetkel Poll lehele ei mahtunud.

Aga - lisan need siiski siia teksti suvalises järjestuses; Gimo, Godzilla, Goku, Gonzo, Gorby, Gatsby, Google, Gris-Gris, Graffiti, Greg, Gucci, Gandalf, Guido.

Arvestades Kirke olulist protesti, et miks ma ei tutvustanud mõnda kodust ühehäälset nime, siis lisan needki suvaliselt (võivad ehk isegi korduda...); Gifford, Gimli, Gizzer, Glenn, Goo Goo Ga Ga (kui oleks olnud tüdrukud, siis kindlasti oleks tulnud lady Gaga), Grady, Grandpa, Grimlin, Grinch, Grizzly, Grumbles, Grunty, Gryphon, Guiness, Gabe, Gage, Garth, Gaze, Gege, Genie, Geno, Gibby, Gilbert, Ginger, Gingy, Gizmo, Glock, Goldy, Gunny, Gus, Grommit, Gus jne. (Käesolev märkus koostatud veidi hiljem blogikirjutise esmailmumisest).

Nimesid oli veel - igavesti lahedaid. Näiteks Guineasaurus Rex või Girly-girl. Tegelikult mõni supernimi lihtsalt jäi meil esmapilgul kogemata ehk tähelepanuta - või siis lihtsalt me ei tea, ei leidnud.

Seega - kui keegi lugejaist leiab - et mõni maailma parim G tähega algav mopsipoisi nimi vajaks toonitamist, siis seda saab näiteks teha ka kommentaariumis. Nimekiri ei ole lõplik, parimate nimede selgudes lähevad käiku paljude nimede seast muud valikupõhimõtted.

Ja teatud aeg, st enne kui saadame pesakonna registreerimiseks paberid Kennelliitu, saab kindel kutsikaostja ka ise osaleda nimepanekus.

2 comments:

Grissuu said...

Gris-Gris ja siis mopsile sobiks minu arvates veel nimeks hästi Gaudi :)

pille said...

GENA