Wednesday, February 29, 2012

Külalised Saksamaalt

Veidike oleme see talv vastu võtnud külalisi, kes on huvitatud koertega kelgutamisest. Muidugi väikesi kahe-nelja liikmelisi seltskondi on oluliselt lihtsam vastu võtta ning neile ka esimese korra jaoks kelgutamise kogemust pakkuda. Suurte gruppide puhul võib logistika käest minna ja kõik ei tarvitse saada (ega tahta) piisavalt pikka sõidurõõmu.

Aga tore on saada tagasisidet külalistelt (ja muidugi asjalikke ettepanekuid). Kõigepealt siis mõned pildid ja lõpuks ka nende muljed.






Tere!

Veelkord suur aitäh kena kiire soidu eest!

Nagu lubatud, manuses ka moned pildid - meil vedas ilmaga, mis viga päixe käes lume sees möllata;-)

Teie aadress juba jagatud veel vähemalt paarile saxlasele: mu eesti keele opilastele, kes praegu Tartus praktikat teevad ja Enterprice Estonia esindajatele Hamburgis;-)

Mis meile meeldis: loke ja noiatee ja imemaitsvad kuklid koos sinna juurde jutuga kutsade päritolust ja kodukorrast ja nende igapäevaleivateenimisest! Igati armas ja hariv!
Samuti kelguvalik oli hea: suurem ja raskem rohkem algajatele, kes isegi suusaga hakkama ei saa ja teine kiirem tegusematele. Kahju ainult, et see kiire kelk töökorrast välja läx.
Ka see oli tore, et sai ise kohe koertega tegeleda ja "käed külge lüüa".

Ehk sellistele "päris" turistidele, kes suht v66rdunud loomadest ja maaelust, olex turvaline, kui keegi kontrollib, mis ja kus - n.-ö. "turvab" kuskil tee peal.
Ja kui veel koerajuhtimistuninstused ka veel piduliku autasustamise saatel näppu pistetax, olex "täismäng". :-))))

Samuti enam kogenenumatele voix ka pikemaid retki pakkuda. nii 1,5h-seid a la ilus loodus ja Grööni koera vastupidavus jne...


Suured tänud ja edu Teile!
Oli väga meeldiv kohtuda sümpaatsete inimestega, kes teevad asja, mis neile meeldib!


Anne Hainsoo
Heiko Wallauer
Lenna Hainsoo
Johann Peetre

No comments: