Monday, December 19, 2011

Järjekordne koduvahetus

Reedel siis alustas teekonda kaugesse Haapsalusse meie Hestia. Omanikuks üliõpilane Tartu Ülikoolist - Galina. Igatahes minule tundub pilti vaadates, et nii Hestia kui ka Galina naeravad koos.




Usaldusväärsetest allikatest teame juba, et Haapsalus kodukass olla algul küll solvunud uue pereliikme peale, kuid varsti said nad sõbraks.


Pühapäeval aga võtsime autosse suisa neli kutsikat ja suundusime Tartusse Athena õekese Loora kodusse. Eks meie seltskond arvatavasti tekitas seal suurt segadust, seepärast veelkord tänusõnad Kai perele.


Kuid esmajoones oli meie külastuse eesmärgiks siiski tutvustada kahte meie kutsikat - et huvilised saaksid valikut teha silmast-silma. Aga arvatavasti on mul põhjust valikuraskustest ja saavutatud otsusest pikemalt rääkida peale jõulusid. Milleks ajast ette jõuda.


Hera suundumine Tallinnasse aga oli Marno poolt tehtud ammune kindel otsus. Samas oma pere lastele oli kutsika saabumine mõeldud suureks üllatuseks. Kuna Marnol on koerapidamises kogemused ja sõbergi veterinaar, siis usun et Hera elu uues peres sujub ülihästi.

Heliose loovutamine aga toimus meil Zeppelini keskuses. Heliose loovutasime Arinale - kes siis oli juba teine tudengineiust (Maaülikool siis seekord) koeraomanik sellel nädalal. Meil ei olnud põhjust karta ka tudengielu heitlikkust(kutsikat ju loengusse võtta raske), sest Arina vanemad Kohtla-Järvelt hakkavad uut pesamuna valvama. Pereisal oli ka eelnev koerapidamise kogemus.

Zeppelini keskus oli täis jõuluaegset tuledesära, mööduvad poekülastajad uudistasid ka taamalt meie säravat Heliost ja seetõttu ei suutnutki ma ühe digiklõpsamisega Heliost korralikult pildile saada.








No comments: