Monday, December 12, 2011

Loovutamine algas

Möödunud nädalal algas kuldse retriiveri kutsikate loovutamine.

Esimesena suundus oma uude peresse Harmonia. Ja mis peamine - Võru ligidasse Kanepisse. Paljulapselisse Margiti peresse. Kui ma õieti mäletan, siis peres on kümme inimest ning veel koer ja kassid. Pole kahtlust - et tubli pere saab ka Harmonia kasvatamisega hakkama.

Kristina peresse aga läks Hermes. Ja samuti suhteliselt meile lähedasse kohta - Nõosse. Kui ma mäletan õieti, siis tegemist on pere esimese koeraga. Aga kuldse puhul pole kahtlust, et see tõug sobib esimeseks koeraks. Kristina ja Hermese nägudest on näha, et osapooled on rahul kokkusaamise üle.

Selle aasta kuldse kutsikate loovutamise puhul on hea see, et osa kutsikaid sattuvad ka eesti lõunaosariikidesse. Mitte, et me ise tahaks iga kell uusi koeraomanikke tülitada - aga kui meid kutsutakse, siis hea meelega käiks vaatamas.

Seega - on ülim heameel teada, et Herakles hakkab elama Võrus. Heraklesel on ka juba uue pere poolt oma hüüunimi - Hugo. Kutsikaomanikuks sai paberite järgi Marta. Mis muidugi ei tähenda, et Hugo oleks koheselt Marta ainukoer. Siin peres tundub Hugo osaks langevat kõikide ülim tähelepanu. Ning Hugot "ähvardab" sportlik eluviis - näiteks suusaveos osalisena.


No comments: